side

Προστασία προσωπικών δεδομένων και cookie

Έναρξη ισχύος: Αύγουστος του 2020

Εισαγωγή και Πολιτική απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική απορρήτου διέπει τον τρόπο με τον οποίο Headley Media Technology Division Ltd (εταιρεία αριθμό 112774219) συλλέγει, χρησιμοποιεί, διατηρεί και κοινοποιεί πληροφορίες που συλλέγονται από τους χρήστες (έκαστος, ένας «Χρήστης») του ιστότοπου www.cybersecuritycorporate.gr ( «Ιστότοπος»). Η παρούσα πολιτική απορρήτου ισχύει και για τον Ιστότοπο και όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την Headley Media Technology Division Ltd.

Αυτή η σελίδα σάς ενημερώνει για την πολιτική μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με αυτά τα δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου έχουν τις ίδιες σημασίες με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, προσβάσιμοι από τη διεύθυνση www.cybersecuritycorporate.gr.

Η Headley Media Technology Division Ltd έχει δεσμευτεί για την προστασία και τη διαφύλαξη των προσωπικών σας πληροφοριών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ). Η Headley Media Technology Division Ltd θα επεξεργάζεται πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα με αδιάλειπτη υπευθυνότητα και με ασφάλεια. Τα προσωπικά δεδομένα που έχουν παρασχεθεί από τους αναγνώστες μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να παρέχουμε την καταλληλότερη προώθηση, πληροφόρηση και εξυπηρέτηση στους χρήστες. Θα επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα στο πλαίσιο του έννομου συμφέροντος σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ. Οι αναγνώστες μπορούν να επιλέξουν να εξαιρεθούν από μελλοντικές επικοινωνίες μέσω της κατάργησης της εγγραφής σε προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω email: dataprotection@headleymedia.com

Η Headley Media Technology Division δεσμεύεται να προστατεύει και να διαφυλάσσει τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία του νόμου της Καλιφόρνιας περί ιδιωτικού απορρήτου των καταναλωτών (CCPA) όπου ισχύει και τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ). Η Headley Media Technology Division Ltd τηρεί τα παρακάτω δικαιώματα του καταναλωτή της CCPA:

  1. δικαίωμα στην ειδοποίηση
  2. δικαίωμα στην πρόσβαση
  3. δικαίωμα εξαίρεσης(ή δικαίωμα συμμετοχής)
  4. δικαίωμα αιτήματος διαγραφής
  5. δικαίωμα σε ίσες τιμές και υπηρεσίες

Η Headley Media Technology Division τηρεί τις παρακάτω αρχές της POPIA:

  • υποχρέωση λογοδοσίας
  • διαφάνεια
  • ασφάλεια
  • ελαχιστοποίηση δεδομένων
  • περιορισμός του σκοπού
  • δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων

Η Headley Media Technology Division δεσμεύεται να προστατεύει και να διαφυλάσσει τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία του ΓΚΠΔ - Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων

Έννομο συμφέρον

Η Headley Τεχνολογία Media Division Ltd ακολουθεί την αρχή της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, διασφαλίζοντας ότι τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται είναι τα ελάχιστα δυνατά ανά πάσα στιγμή (άρθρο 5). Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε περιορίζονται σε στοιχεία επαγγελματικής κάρτας εταιρικών υπαλλήλων οι οποίοι συνδέονται άμεσα με την υλοποίηση τεχνολογίας και τη λήψη αποφάσεων. Έχει ολοκληρωθεί μια εκτεταμένη αξιολόγηση, διασφαλίζοντας ότι τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε δεν επηρεάζουν δυσανάλογα τα δικαιώματα περί απορρήτου των αναγνωστών μας. Τηρούμε την αρχή της διαφάνειας, ενημερώνοντας με σαφήνεια όλους τους αναγνώστες μας ότι επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα τους καθώς και για τον σκοπό της επεξεργασίας (άρθρα 13 & 14). Θα προσπαθήσουμε να διατηρούμε όλα τα δεδομένα αναγνώστη ενημερωμένα ανά πάσα στιγμή (άρθρο 5).

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους τους οποίους δεν διαχειριζόμαστε εμείς. Αν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συνιστούμε να ελέγξετε την Πολιτική απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε. Προσπαθήσαμε να έχουμε συνδέσμους προς τις πολιτικές προστασίας απορρήτου τρίτων στον ιστότοπό μας, όπου αυτό είναι δυνατόν. Δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις πρακτικές απορρήτου των εν λόγω ιστοτόπων τρίτων και η χρήση των εν λόγω ιστοτόπων γίνεται με δική σας ευθύνη.

Πώς και πότε θα μοιραστούμε τα προσωπικά δεδομένα με τους χορηγούς και τους τρίτους

Η Headley Media Technology Division Ltd ενδέχεται να κοινοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για να παραδώσει το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες από τους ιστότοπούς μας και τις υπηρεσίες τρίτων που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν, συμπεριλαμβανομένου του επιχορηγούμενου περιεχομένου.

Σύνδεσμοι Περιεχόμενο & Τρίτοι

Η Headley Τεχνολογία Media Division Ltd συνεργάζεται με τρίτους χορηγούς για να μπορεί να διαθέσει μια μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου στους αναγνώστες, όπως λευκές βίβλους, βίντεο, μελέτες περιπτώσεων και ιστοσεμινάρια. Σε αντάλλαγμα για την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη μας και τη λήψη περιεχομένου, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο της εγγραφής και / ή ενημέρωσης των στοιχείων σας.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Headley Τεχνολογία Media Division Ltd ακολουθεί την αρχή της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, διασφαλίζοντας ότι τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται είναι τα ελάχιστα δυνατά ανά πάσα στιγμή (άρθρο 5). Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε περιορίζονται σε στοιχεία επαγγελματικής κάρτας εταιρικών υπαλλήλων οι οποίοι συνδέονται άμεσα με την υλοποίηση τεχνολογίας και τη λήψη αποφάσεων.

Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στείλουμε την προσφορά που έχετε ζητήσει ή, για έναν πόρο που έχετε ήδη κατεβάσει, να προτείνουμε πρόσθετο περιεχόμενο ή/και άλλους συναφείς πόρους που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν. Επιπροσθέτως, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε χορηγό/χορηγούς του περιεχομένου για να επικοινωνήσουν μαζί σας σχετικά με την προσφορά, καθώς και πρόσθετα προϊόντα, το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν.

Παρακαλώ σημειώστε ότι από τη στιγμή τα προσωπικά σας δεδομένα κοινοποιηθούν σε τρίτο / χορηγό, η πολιτική απορρήτου που χρησιμοποιούν, καθώς και πληροφορίες για το πώς να εξαιρεθείτε στο μέλλον, θα ισχύει και για τα προσωπικά σας δεδομένα. Προσπαθήσαμε να έχουμε συνδέσμους προς τις πολιτικές προστασίας απορρήτου τρίτων στον ιστότοπό μας, όπου αυτό είναι δυνατόν. Δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις πρακτικές απορρήτου τρίτων.

Επιπλέον, θα ζητήσουμε επίσης τη συγκατάθεσή σας για να δώσουμε τα στοιχεία σας σε τρίτο χορηγό/χορηγούς κατά τη λήψη, προσφέροντας τη δυνατότητα να εξαιρεθείτε από την κοινοποίηση στοιχείων και προστατεύσετε το απόρρητό σας.

Τύποι δεδομένων που συλλέγονται από Headley Media Technology Division Ltd

Προσωπικά δεδομένα

Ενώ χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας δώσετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την αναγνώρισή σας ( «Προσωπικά δεδομένα»). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά:

  • Διεύθυνση email
  • Ονοματεπώνυμο
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Διεύθυνση, νομός, επαρχία, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη
  • Cookie

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, μάρκετινγκ ή προωθητικό υλικό και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιωνδήποτε ή όλων των εν λόγω επικοινωνιών, ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης συνδρομής ή τις οδηγίες που παρέχονται σε κάθε e-mail που αποστέλλουμε ή επικοινωνώντας στη διεύθυνση dataprotection@headleymedia.com.

Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η υπηρεσία μας δεν προορίζεται για κανένα άτομο κάτω από την ηλικία των 18 ετών («Παιδιά»).

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά στοιχεία από οποιονδήποτε κάτω από την ηλικία των 18 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι τα παιδιά σας μας έχουν παράσχει προσωπικά δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της συγκατάθεσης των γονέων, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

Αγορές δεδομένων από τρίτους

Η Headley Media Technology Division Ltd αγοράζει κατά καιρούς λίστες μάρκετινγκ από προμηθευτές δεδομένων τρίτων. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά:

  • Όνομα
  • Επώνυμο
  • Διεύθυνση email εργασίας
  • Ταχυδρομική διεύθυνση επιχείρησης
  • Τίτλος/Θέση εργασίας

Αν πραγματοποιήσετε μια αγορά δεδομένων, ενδέχεται να ξεκινήσετε να λαμβάνετε e-mail και τηλεφωνικές επικοινωνίες από την Headley Media Technology Division Ltd σχετικά με τον κλάδο σας και τα επιχειρηματικά σας ενδιαφέροντα χωρίς να χρειάζεται να μας δώσετε τα στοιχεία σας. Αν οποιαδήποτε στιγμή δεν έχετε πλέον την επιθυμία να λαμβάνετε αυτές τις ενημερώσεις / επικοινωνίες μπορείτε να αποχωρήσετε / διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή ή να στείλετε μήνυμα στο email dataprotection@headleymedia.com. Διατηρούμε επίσης καταχωρήσεις όλων των προμηθευτών αυτών των δεδομένων.

Μεταφορά δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων, μπορούν να μεταφερθούν και να διατηρηθούν σε υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας, επαρχίας, χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας, όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς της δικαιοδοσίας σας.

Εάν βρίσκεστε εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και επιλέξετε να μας παράσχετε πληροφορίες, λάβετε υπόψη ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών δεδομένων, στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.

Η συγκατάθεσή σας για την παρούσα Πολιτική απορρήτου, ακολουθούμενη από την υποβολή των πληροφοριών αυτών, αποτελεί τη σύμφωνη γνώμη σας για τη συγκεκριμένη μεταφορά.

Η Headley Media Technology Division Ltd θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτή την Πολιτική απορρήτου και δεν θα γίνει μεταβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε έναν οργανισμό ή σε μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας του δεδομένα και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Κοινοποίηση των δεδομένων

Αν Headley Media Technology Division Ltd προβεί σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν. Θα ειδοποιήσουμε πριν τη μεταβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων και την υπαγωγή τους σε διαφορετική πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Νομικές απαιτήσεις

Η Headley Τεχνολογία Media Division Ltd μπορεί να κοινοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα σας καλή τη πίστει όταν μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για:

  • Συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας της Headley Media Technology Division Ltd
  • Να αποτρέψει ή να διερευνήσει πιθανές παραβιάσεις σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Να προστατέψει την προσωπική ασφάλεια των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Να προστατέψει από νομική ευθύνη
  • Ασφάλεια των δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης του Διαδικτύου ή ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Παρόλο που προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Ασφάλεια δεδομένων

Ακολουθούμε πολύ αυστηρές πρακτικές προστασίας δεδομένων για τα δεδομένα που διαχειριζόμαστε. Επιπλέον, η ασφάλεια IT ήταν πάντα ένας τομέας-κλειδί τον με τον οποίον έχουμε ασχοληθεί εκτενώς για να βεβαιωθούμε ότι τα δεδομένα και τα συστήματα είναι ασφαλή. Έχουμε τείχη προστασίας, λογισμικό προστασίας από ιούς, κρυπτογράφηση και κανόνα μη χρήσης υπολογιστικών φύλλων στους επιτραπέζιους υπολογιστές.

Η Headley Media Technology Division Ltd εφαρμόζει μια πολιτική κρυπτογράφησης η οποία είναι απαραίτητη για τη μείωση των κινδύνων ως προς τα δικαιώματα των αντικειμένων των δεδομένων. Χρησιμοποιούμε ψευδωνυμοποίηση, κρυπτογράφηση και ελαχιστοποίηση, κλασικές τεχνικές για την εγγενή προστασία των δεδομένων.

Διατήρηση των δεδομένων

Η Headley Media Technology Division Ltd θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στο βαθμό που απαιτείται για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις μας (για παράδειγμα, αν είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με την ισχύουσα νομοθεσία), την επίλυση διαφορών και την επιβολή των νομικών συμβάσεων και πολιτικών μας.

Η Headley Media Technology Division Ltd θα διατηρήσει επίσης δεδομένα χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα δεδομένα χρήσης διατηρούνται συνήθως για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να τα διατηρήσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τα δικαιώματά σας για την προστασία των δεδομένων σας βάσει του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ)

Αν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα για την προστασία των δεδομένων. Η Headley Τεχνολογία Media Division Ltd έχει ως στόχο να λάβει τα δέοντα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε ποια προσωπικά δεδομένα έχουμε στην κατοχή σχετικά με εσάς και αν θέλετε να διαγραφούν από τα συστήματά μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα παρακάτω δικαιώματα προστασίας των δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή να διαγραφής δεδομένων που έχουμε για εσάς. Όποτε είναι δυνατόν, μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας απευθείας από την ενότητα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Εάν δεν μπορείτε να προβείτε σε αυτές τις ενέργειες από μόνοι σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.
  • Δικαίωμα διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθωθούν τα δεδομένα σας, αν τα δεδομένα αυτά είναι ανακριβή ή ελλιπή.
  • Το δικαίωμα αντίταξης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το δικαίωμα περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων που έχουμε για εσάς σε μια δομημένη, αναγνώσιμη από μηχανή και ευρέως χρησιμοποιούμενη μορφή.
  • Δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας οποιαδήποτε στιγμή, σε περιπτώσεις όπου η Headley Media Technology Division Ltd είχε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας προτού ανταποκριθούμε σε αυτά τα αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε παράπονο στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών Δεδομένων σας από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Δεδομένα παρακολούθησης και cookie

Χρησιμοποιούμε cookie και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και τη διατήρηση ορισμένων πληροφοριών.

Τα cookie είναι αρχεία με μικρό όγκο δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookie αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται επίσης είναι προειδοποιητικά σήματα, ετικέτες και δέσμες ενεργειών για τη συλλογή και την παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας ώστε να αρνείται όλα τα cookie ή να υποδεικνύει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν δεχτείτε cookie, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις υπηρεσίες μας.

Παραδείγματα cookie που χρησιμοποιούμε:

  • Cookie περιόδου λειτουργίας. Χρησιμοποιούμε τα cookie συνεδρίας για τη λειτουργία της υπηρεσίας μας.
  • Cookie προτιμήσεων. Χρησιμοποιούμε τα cookie προτιμήσεων για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.
  • Cookie ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε τα cookie ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας και τις πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω της χρήσης των ιστοτόπων μας με τους τρόπους που περιγράφονται παρακάτω και όπως περιγράφεται κατά τη στιγμή της καταγραφής τους. Η Headley Media Technology Division Ltd χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για διάφορους λόγους:

  • Να παρέχει και να διατηρεί την Υπηρεσία μας
  • Να σας ειδοποιεί για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • Να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας, όταν το επιλέξετε
  • Να παρέχει υποστήριξη πελατών
  • Για την παροχή ανάλυσης ή πολύτιμων πληροφοριών για τη βελτίωση της Υπηρεσίας
  • Για παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας
  • Για την ανίχνευση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση των τεχνικών θεμάτων

Ενημερωτικά Δελτία

Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που έχετε μοιραστεί για να σας στείλουμε καθημερινά τα ενημερωτικά δελτία στα οποία έχετε εγγραφεί. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για άλλους σκοπούς ούτε θα τα προσθέσουμε σε οποιεσδήποτε λίστες μάρκετινγκ, εκτός αν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να το πράξουμε. Θα σας παρέχουμε έναν τρόπο για να καταργήσετε την εγγραφή σας σε κάθε ενημερωτικό δελτίο που σας στέλνουμε.

Αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών τρίτων για να παρακολουθήσουμε και να αναλύσουμε τη χρήση της Υπηρεσίας μας.

Google Analytics

Η Google Analytics είναι μια υπηρεσία αναλυτικών στοιχείων Ιστού, που προσφέρεται από την Google και η οποία παρακολουθεί και δίνει αναφορές για την κίνηση στον ιστότοπο. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα μοιράζονται με άλλες υπηρεσίες Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγονται για να δημιουργήσει συμφραζόμενα και να προσωποποιήσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να έχετε τη δραστηριότητά σας στην υπηρεσία διαθέσιμη στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο του προγράμματος περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα Απόρρητο και Όροι Google στην ιστοσελίδα: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Συμπεριφορική επαναληπτικού μάρκετινγκ

Η Headley Τεχνολογία Media Division Ltd χρησιμοποιεί υπηρεσίες επαναληπτικού μάρκετινγκ για εμφάνιση διαφημίσεων προς εσάς σε ιστοσελίδες τρίτων αφού επισκεφθείτε την Υπηρεσία μας. Εμείς και οι τρίτοι προμηθευτές μας χρησιμοποιούν cookie για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις σας στην Υπηρεσία μας.

Google AdWords

Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ Google AdWords παρέχεται από την Google Inc.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics για Display Advertising και να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις του Google Display Network από τη σελίδα ρυθμίσεων των διαφημίσεων Google: http://www.google.com/settings/ads

Η Google συνιστά επίσης την εγκατάσταση του προσθέτου εξαίρεσης για πρόγραμμα περιήγησης από την Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Το πρόσθετο εξαίρεσης για πρόγραμμα περιήγησης της Google Analytics παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να μη γίνεται συλλογή και χρήση των δεδομένων τους από την Google Analytics.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Απόρρητο και Όροι Google στη διεύθυνση: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook

Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ παρέχεται από την Facebook Inc.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος από το Facebook με την επίσκεψη αυτή τη σελίδα: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Για να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις του Facebook βάσει ενδιαφέροντος ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες από το Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Το Facebook τηρεί τις αρχές αυτορρύθμισης για τη συμπεριφορική διαφήμιση στο Διαδίκτυο που συστάθηκαν από την Digital Advertising Alliance. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από το Facebook και άλλες συμμετέχουσες εταιρείες μέσω της Digital Advertising Alliance στις ΗΠΑ http://www.aboutads.info/choices/, της Digital Advertising Alliance του Καναδά στον Καναδά http://youradchoices.ca/ ή την Ευρωπαϊκή Interactive Digital Advertising Alliance στην Ευρώπη http://www.youronlinechoices.eu/ ή να εξαιρεθείτε χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις της συσκευής του κινητού σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Facebook, μπορείτε να επισκεφθείτε την πολιτική δεδομένων του Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

AdRoll

Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ AdRoll παρέχεται από τη Semantic Sugar, Inc.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από την υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ AdRoll από αυτήν την ιστοσελίδα προτιμήσεων διαφημίσεων της AdRoll: http://info.evidon.com/pub_info/573·v=1&nt=1&nw=false

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της AdRoll, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Πολιτικής απορρήτου της AdRoll: http://www.adroll.com/about/privacy

AppNexus

Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ AppNexus παρέχεται από την AppNexus Inc.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από την υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ AppNexus από την ιστοσελίδα Απορρήτου και της Πλατφόρμας AppNexus: http://www.appnexus.com/platform-policy#choices

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της AppNexus, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Πολιτικής απορρήτου της πλατφόρμας AppNexus: http://www.appnexus.com/platform-policy/

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου από καιρό σε καιρό. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και μια προειδοποιητική ειδοποίηση σχετικά με την Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη της αλλαγής και την ενημέρωση της «ημερομηνίας ισχύος» στην κορυφή αυτής της Πολιτικής απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε περιοδικά αυτή την Πολιτική απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Με e-mail: dataprotection@headleymedia.com

Με επίσκεψη την ιστοσελίδα: https://cybersecuritycorporate.gr/ContactUs

Με τον αριθμό τηλεφώνου: +44 (0) 1932 564999

Μέσω mail: Headley Media Technology Division Ltd, Warwick House, 1 Claremont Lane, Esher, Surrey, KT10 9DP

Σχετικά με εμάς

Για να προστεθεί το περιεχόμενό σας στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Πόρων Τεχνολογίας, κάντε κλικ εδώ...

Διοικητική ομάδα

Gerry Rhoades-Brown

Διευθύνων σύμβουλος

gerry.rhoadesbrown@headleymedia.com

Freya Ward

Διευθύντρια πωλήσεων

freya.ward@headleymedia.com

Christian Hoelscher

Αντιπρόεδρος πωλήσεων DACH

christian.hoelscher@headleymedia.com

Matt Newman

Ανώτερος υπεύθυνος διαχείρισης λογαριασμών

matt.newman@headleymedia.com

Maddie Penfold

Ανώτερος υπεύθυνος διαχείρισης λογαριασμών

maddie.penfold@headleymedia.com

Laura Harwood

Ανώτερος υπεύθυνος διαχείρισης λογαριασμών

laura.harwood@headleymedia.com

Will Pownall

Υπεύθυνος διαχείρισης λογαριασμών

will.pownall@headleymedia.com